Kako blokirati nekoga na Instagramu na iPhoneu i Androidu

Instagram je sjajna aplikacija za dijeljenje fotografija čiji su korisnici sada u milijardama širom svijeta. Kao i u svakoj aplikaciji, i na Instagramu postoje neke poteškoće i problemi. Kao da su ljudi neželjeni ili kreteni, pa vas dijele vlastite beskorisne fotografije opsesivno ili vas maltretiraju. Bez obzira na razlog, možete blokirati nekoga na Instagramu i to je prilično lako. Možete blokirati nekoga na Instagramu, a da ih ne obavijestite. Razgovarat ću o načinu blokiranja ljudi na Instagramu u iPhoneu i Androidu. Evo kako to učiniti

Blokirajte nekoga na Instagramu u iPhoneu

Pokrenite Instagram na svom iPhoneu.





Sada dodirnite ikonu profila s sučelja.

block someone on instagram 1

block someone on instagram 2



Sada dodirnite Sljedbenici ili Slijedite jer možete blokirati bilo koga iz svojih sljedbenika i onih koji ga pratite.

block someone on instagram 3

S popisa korisnika samo dodirnite bilo koje ime koje želite blokirati na Instagramu.



block someone on instagram 4

Sada dodirnite karticu 'Više' s desne strane zaslona, ​​mjesto s 3 točke.

Dobit ćete tri opcije s kojima se možete igrati. Prvo je Blokiraj korisnik, drugo je Prijavi neprikladno, a treće je Kopiraj profil profila.



block someone on instagram 5

Dodirnite korisničku opciju Blokiraj i potvrdite kad vas skočni prozor pita za potvrdu.



Dobit ćete poruku potvrde da je korisnik blokiran na Instagramu.

To je to. Ovo je bilo kako blokirati nekoga na Instagramu na iPhoneu. Sada pogledajmo kako to učiniti na Androidu.

Blokirajte nekoga na Instagramu na Androidu

Pokrenite Instagram aplikaciju na svom Android telefonu.

Otvorite bilo koji profil na Instagramu koji želite blokirati. To možete učiniti tako da pretražite njihovo ime ili dodirnete sljedbenike ili karticu sljedeće.

Dodirnite karticu s više točaka ili karticu sa strelicom.

Dobit ćete mogućnost da blokirate korisnika. Samo je dodirnite, potvrdite i gotovi ste.

Tako je bilo blokirati nekoga na Instagramu u Androidu i iPhoneu.

Važno je napomenuti da će nakon blokiranja nekoga na Instagramu blokirana osoba i dalje moći primati vaše lajkove i komentare. Neće moći nigdje vidjeti postove, ažuriranja od vas. Sva prethodna aktivnost, njegovi komentari na vaše postove ostat će tamo sve dok ih ručno ne uklonite. Također, blokirana osoba neće biti obaviještena kada nekoga blokirate na Instgramu. Uživati!

Izvor fotografija: iGeeksBlog