Kako izbrisati zajedničke fotografije, sadržaje na Facebook Messengeru u sustavu Android, iPhone

Fotografije i sadržaj s prijateljima dijelimo u Facebook Messengeru. Ali što ako želite izbrisati neki dijeljeni sadržaj i fotografije iz Facebook Messengera. Korisnici programa Messenger izvještavaju da, bez obzira koliko puta izbrisali fotografije i sadržaj iz svojih Messenger tema, one i dalje vide zajedničke fotografije kada dodirnu opciju 'pogledaj zajedničke fotografije' u programu Messenger. Ljudi čak vide fotografije koje su podijelili prije gotovo godinu dana. Čini se da je problem specifičan za uređaj, što znači da zajedničke fotografije neće biti dostupne ako se prijavite na Messenger s nekih drugih uređaja. To je uglavnom zato što Messenger sprema fotografije u datoteke predmemorije. Ali korisnici ne mogu ukloniti zajedničke fotografije čak i nakon brisanja predmemorije sa svojih telefona.





Izbriši zajedničke fotografije, sadržaj na Facebook Messengeru

Jedan od načina na koji se najčešće razgovara o načinu brisanja fotografija je dugo pritiskanje fotografije u niti za chat i brisanje. Ali to će izbrisati sadržaj samo s vaše strane. Druga će se strana nastaviti prikazivati, a vidjet ćete ih i u odjeljku Pregled dijeljenih fotografija.

1- Možda je najlakši način na koji je izbrisan zajednički sadržaj i fotografije na Facebooku Messengeru totalna deinstalacija aplikacije. Izbrišite aplikaciju i pričekajte nekoliko minuta. Ponovo instalirajte aplikaciju Messenger i vidjet ćete da neće biti fotografija koje se vide kad dodirnete opciju Prikaži zajedničke fotografije.

2 Ovaj je trik prilično čudan. Ali djeluje. Pretpostavimo da želite izbrisati sve fotografije koje ste nekad podijelili sa svojim prijateljem Johnom. Napravite novi Facebook grupni chat u kojem će biti tri osobe: vi, John i neki drugi korisnik. Možete dodati bilo kojeg drugog prijatelja. Nakon što ste stvorili grupu, zamolite prijatelja da napusti chat grupu, tako da samo vi i John ostanete u grupi. Ova nit razgovora nadjačit će prethodnu nit za razgovor s vama i Johnom i na taj način ukloniti sve zajedničke fotografije i sadržaje.



4- Otvorite Postavke svog telefona i idite na Spremište. Sada pređite na slike i bit će odjeljak za Messenger Photos. Ovdje ćete vidjeti opciju zajedničkih fotografija. Ručno izbrišite sve te fotografije. Time ćete izbrisati sav dijeljeni sadržaj na Facebook messengeru.

5- Ako koristite Android telefon, slijedite korake u nastavku.

Prijeđite na Postavke i idite na Pronalaženje računa, a zatim kliknite Messenger, a zatim gornjim desnim gumbom kliknite i uklonite račun.



6) Idite na Postavke i Upravitelj aplikacija, a zatim Izbrišite predmemoriju i podatke za aplikaciju Facebook Messenger. Kliknite na ovu vezu da biste vidjeli detaljan način brisanja predmemorije i podataka za bilo koju aplikaciju.