Kako spriječiti prijenos Google diska u beskonačnoj petlji?

Google pogon omogućuje vam da prenesete svoje fotografije tako da se organiziraju, sigurnosno kopiraju i automatski označe. Zahvaljujući Google fotografijama, lako možete pronaći svoje fotografije i podijeliti uspomene sa svojim najmilijima. Nažalost, korisnici Androida suočavaju se s problemom Google pogona koji kontinuirano prenosi svoje podatke poput beskonačne petlje. Nakon uspješnog prijenosa slika na Google pogon putem njihovog Android telefona, telefonske obavijesti još uvijek pokazuju na čekanje na prijelazu što je vrlo iritantno. Zbog toga korisnici također ne mogu prenositi više slika na Google disk. Evo kako možete zaustaviti prijenos Google diska poput beskonačne petlje.

Kako spriječiti prijenos Google diska u beskonačnoj petlji?

Google+ prijenosi





isključite okvire ikona

Idite u Postavke telefona, a zatim idite na Računi. Na kartici Računi kliknite svoj Google račun. U postavkama vašeg Google računa isključite potvrdu prijenosa na usluzi Google+, a zatim je ponovo provjerite. Na kraju, ponovno pokrenite telefon.

Postavke sinkronizacije



Drugo rješenje koje možete pokušati zaustaviti Google pogon da neprestano prenosi slike jest otići u Postavke vašeg telefona i zatim otići na Račune. Na kartici Računi kliknite svoj Google račun. U postavkama vašeg Google računa dodirnite gumb za sinkronizaciju na Google disku da biste ponovno sinkronizirali. Zatim uklonite oznaku Google diska. Na kraju, ponovno pokrenite telefon.

Aplikacija Google disk



Pokušajte s ovim redoslijedom da riješite problem. Prije svega, odjavite se i prijavite se iz aplikacije Google pogon. Zatim deinstalirajte i ponovno instalirajte aplikaciju Google disk. Zatim ponovno pokrenite telefon. Obavijest o čekanju za sinkronizaciju nestat će.

Očisti predmemoriju

Da biste zaustavili prijenos Google diska poput beskonačne petlje, očistite predmemoriju telefona. Idite u Postavke telefona, a zatim idite na Aplikacije. Na kartici Aplikacija idite na Upravitelj aplikacija i dodirnite aplikaciju Google+ da biste očistili predmemoriju. Nakon potvrde, dodirnite da da biste izbrisali predmemorirane podatke. Zatim prisilno zaustavite aplikaciju Google+.

Poništavanje tvornice

Da biste tvornički postavili svoj Android telefon, idite na Postavke vašeg telefona, a zatim idite na Sigurnosne kopije i resetiranje. Poništite odabir automatskog vraćanja i vraćanja na tvorničke postavke telefona. Prije nego što tvornički resetirate telefon, provjerite jeste li napravili sigurnosnu kopiju podataka kako biste spriječili gubitak. To bi zaustavilo prijenos Google diska poput beskrajne petlje.

alternative za twitter bootstrap