Sada možete trajno izbrisati svoj Uber račun putem aplikacije

uber

Uber se vodi kao jedna od onih stvari u koje je lako ući, ali iz kojih je gotovo nemoguće izaći. Zvuči poput ovisnosti, zar ne?

Nadam se da znate da brisanje vašeg Uber računa ne završava brisanjem / deinstaliranjem aplikacije. To samo znači da više ne radi aplikacija na vašem pametnom telefonu, ali svi vaši detalji i dalje su aktivni pod vašim profilom na Uber poslužiteljima.





Da biste istinski izbrisali svoj Uber profil, prethodno je bio postupak koji ste započeli s podnošenjem zahtjeva tvrtki. Zahtjev najprije prolazi putem predstavnika korisničke službe koji (naravno) pokušava razgovarati s vama, ali ako ostanete čvrsti i nepovjerljivi. Uber će primiti vašu prijavu, a vi ćete morati pričekati da obradi brisanje vašeg profila.

Eto, tako su nekada bile stvari, sve do tek objavljenog ažuriranja Uber aplikacije. Sada možete izbrisati svoj profil (i sve svoje podatke pohranjene na Uber poslužiteljima) jednostavnim odlaskom na novi odjeljak za brisanje računa u aplikaciji. Dobićete upozorenje da će vam brisanje računa deaktivirati i vaš profil nakon 30 dana.

To znači da su sve informacije koje Uber ima o vama; osobni identitet, evidencija putovanja i drugi detalji bit će potpuno izbrisani s njihovih poslužitelja nakon 30 dana od dana kada izbrišete svoj račun.



Zašto bi itko želio izbrisati svoj Uber račun?

To bi mogao bilo tko nagađati. Međutim, ako ste zabrinuti koliko ste aktivni Travis Kalanick ušao u američku politiku, to bi mogli biti dovoljno razlozi da se neki žele disocirati na Uber. Onda su tu i oni optužbe za seksualno uznemiravanje unutar tvrtke.

Dno crta je, moglo bi biti puno razloga zbog kojih bi itko želio izbrisati svoj Uber račun. Neke jednostavne kao što više ne smatraju da je to najpovoljnija ili najpovoljnija aplikacija za taksi stajanje na tržištu. Bez obzira na vaše razloge, prije ovog ažuriranja nikada nije bilo lakše izbrisati svoj Uber račun.